Verschillende soorten afwerkingen

Zijdeglans
Voor een zijdeglansafwerking van MDF, metaal, kunststof en houtsoorten zoals beuken en eiken, gebruikt Fransen Spuiterij alléén kwalitatief hoogwaardige tweecomponentenlakken. In vrijwel elke gewenste kleur en vakkundig aangebracht in onze hypermoderne spuiterij. Ook voor speciale effecten, structuren of motieven draaien wij onze hand niet om. Voor een onberispelijk en perfect afgewerkt eindresultaat in zijdeglans is Fransen Spuiterij uw veelzijdige partner.

Hoogglans
Dankzij onze zeer ervaren spuiter is Fransen Spuiterij een ware meester op het gebied van spuiten in hoogglans. Voor keukens, winkelinterieurs, deuren, meubelen en nog veel meer. U kunt kiezen voor industrie- en autohoogglans, dit in werkelijk alle denkbare kleuren.  Ook het verzoek om uw interieur op te fleuren met bijzondere effecten en structuren willigen wij graag in. De speciale polijstbehandeling vormt steevast de finishing touch voor een letterlijk schitterend resultaat.

Beitsen en patineren
Beits en patine geven houten voorwerpen een ander gezicht, terwijl de natuurlijke structuur en het karakter van het hout behouden blijven. Fransen Spuiterij  maakt gebruik van een breed scala aan houtbeitsen en patines, waarmee de meest uiteenlopende kleuren en effecten kunnen worden ge-creëerd.  Houtnerf en poriën kan onze spuiter als geen ander laten accentueren op de manier zoals u het wenst, als laatste zal hij als finishing touch blanke, glanzende of matte lak aanbrengen!  Wij zijn pas tevreden als U het bent!

Special effects
Durft u het aan? Onze spuiter is een creatieveling met gevoel voor trends. U heeft een speciale vraag omtrent een meubelstuk, iets voor uw liefhebberij, iets wat voor u van onschatbare waarde is, dat is bij hem in goede handen. Een speciale marmerstructuur, metallic, parelmoer of hand-painting hij maakt er artwork van.

Glas
Glasspuiten is relatief nieuw, het is heel divers toepasbaar. Bij Fransen Spuiterij maken we gebruik van uitstekend hechtende, watervaste en lichtechte lakken. Dik, dun en rond altijd een passende oplossing.

Meer informatie ? Vul een informatie-aanvraag in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contact

Fransen spuiterij

Molenweg 4
5821 EA Vierlingsbeek
T (0478) 63 40 25
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geopend op werkdagen van 08:00 tot 17:30 uur.

 

Uw lakwerk is onze zorg!
Wij zijn pas tevreden als
u dat bent!

 

Gun uw interieur een
tweede leven! Wij geven
uw meubels een nieuwe
en moderne uitstraling!

U kunt kiezen uit 45.000 zeer speciale lak kleuren
van alle bekende merken
in iedere glansgraad!

 

Voor alle oppervlakten hebben wij een oplossing. Hout, metaal of glas bij
ons kan het!