Industrieel spuiten

Ook voor opdrachten uit de hout- of metaalindustrie bent u bij Fransen Spuiterij aan het juiste adres. De hoogste kwaliteit spuitwerk leveren wij in zowel enkele unieke exemplaren als in opdrachten met een grote oplage , door middel van een strakke planning garanderen wij u een eindproduct op de juiste plaats op het afgesproken tijdstip. Of het nu gaat om nieuwe producten of het bewerken van gebruikte producten die opnieuw hergebruikt worden, wij behandelen ze met de grootste zorg. Ook verzorgen wij het vervoer van de producten van en naar de uw gewenste locatie.  Kwaliteit, snelheid en service!

 

Winkel- en kantoorinterieurs

Fransen Spuiterij weet, door middel van jarenlange ervaring,  wat er verwacht wordt tijdens verbouwingen van winkels en kantoren; in een zo kort mogelijke tijd een nieuwe uitstraling creëren. Door middel van een strakke tijdsplanning is het mogelijk om winkel en kantoorinrichting te voorzien van een nieuwe eigentijdse en klantvriendelijke uitstraling voor een fractie van het geld van een nieuw interieur. Een mooie archiefkast , winkelpresentaties , etalagepoppen, maar ook lichtbakken kunnen we voorzien van een hoogwaardige lakafwerking waarmee u weer jaren vooruit kunt.

Ook voor een kleurverandering op locatie bent u bij ons aan het juiste adres. Door middel van de juiste apparatuur en materialen kunnen we met een minimum aan overspray (verneveling) diverse “vaste” objecten voorzien van een keurige lakafwerking. Het spuiten op locatie vergt een goede voor-bereiding, wij zullen ten alle tijden vooraf een bezoek brengen om de mogelijkheden te bekijken, alvorens wij een goede prijsopgave kunnen maken.

Uw lakwerk is onze zorg! Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Meer informatie ? Vul een informatie-aanvraag in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contact

Fransen spuiterij

Molenweg 4
5821 EA Vierlingsbeek

T (0478) 63 40 25
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geopend op werkdagen van 08:00 tot 17:30 uur.

 

Uw lakwerk is onze zorg!
Wij zijn pas tevreden als
u dat bent!

 

Gun uw interieur een
tweede leven! Wij geven
uw meubels een nieuwe
en moderne uitstraling!

U kunt kiezen uit 45.000 zeer speciale lak kleuren
van alle bekende merken
in iedere glansgraad!

 

Voor alle oppervlakten hebben wij een oplossing. Hout, metaal of glas bij
ons kan het!